OVER ONS

over ons

Saskia Verhaegen

Eigenaresse & Kapster

Na mijn studies als hairstylist- grimeur heb ik enkele jaren ervaring opgedaan in kapsalons.  Ik heb ook een diploma lerarenopleiding op zak en een getuigschrift als visagiste.

Dankzij de steun van mijn ouders en echtgenoot ben ik in het jaar 1992 met mijn eigen zaak kunnen starten.

 Ik volg regelmatig bijscholingen over natuurlijke producten en hoofdhuidproblemen. Hierdoor kan ik mijn klanten een extra service bieden . Ik verdiep me ook graag in artikels en workshops over gezonde voeding, ecologie, biologische producten...

 Ik  gebruik uitsluitend bio-en eco gecertificeerde producten en plantenkleuringen. Voor klanten met huidproblemen of een gevoelige huid is deze lijn erg belangrijk. Deze lijn is geschikt voor mensen met eczeem of allergie, psoriasis of dermatitis, voor een schilferende, ge├»rriteerde of jeukende huid. Maar ook voor mensen met een ziekte die de huid tijdelijk extra gevoelig maakt of voor vrouwen die zwanger zijn.

Voor natuurlijk krullend haar zijn deze producten een pluspunt ( CG- friendly) en dit in combinatie met een krullensnit ( CURLSYS┬« en Globalcurl)  maakt het plaatje helemaal compleet!

Of gewoon voor mensen die bewuster willen omgaan met ons milieu! De plantenkleuringen zijn namelijk volledig biologisch afbreekbaar. De verpakkingen van de producten zijn ecofriendly en jullie afgeknipte haren worden gerecycleerd om waterlopen enz. te filteren!

Bekijk ook onze facebookpagina ( coiffure Saskia) of onze instagram ( biocoiffuresaskia) voor meer informatie en foto's!


 

Coiffure Saskia

BEZOEK ONS

Schopdriesweg 26,

3520 Zonhoven

Boek online: 

https://booking.optios.net/6920 

GEEF ONS EEN SEINTJE

+32 (0)11 82 58 33

SCHRIJF ONS

biocoiffuresaskia@gmail.com

Facebook: Coiffure Saskia

Instagram: biocoiffuresaskia

Ondernemingsnummer: 81671


Openingstijden

dinsdag: 13:00-19:00

woensdag: 08:30-12:30

donderdag -vrijdag: 09:00-18:00

zaterdag: 08:00-16:00


Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin